Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Fantastiska prisfördelar
Märkesfria artiklar

Vi betalar som inte bara bekvämt utan säkert

Du har valmöjligheten av betala via förskott, kreditkort eller PayPal. Vänligen se villkoren för de olika betalningsalternativen.

Förskottsbetalning

Med förskottsbetalning kan du betala in en summa till oss i förväg. I detta fall kan din beställning endast hanteras när din betalning gjorts till vårt konto och vårt system har hanterat den. Detta kan ta en till två arbetsdagar efter att betalningen mottagits.

Om du bestämmer dig för att göra en banköverföring bör du försäkra dig om att följande information finns med i meddelandetexten. Ditt kundnummer och/eller ditt beställningsnummer är viktigt, eftersom otillräcklig information kan skapa förseningar i hanteringen som vi inte kan påverka. Använd vårt IBAN-nummer och vår BIC-kod om du gör en internationell överföring. Meddelandeinformationen för en sådan typ av överföring är också viktig om en smidig hantering ska kunna garanteras.

Kreditkort

Enkelt, säkert och enkelt

Ange den information som krävs i kreditkortsmallen om du vill betala med kreditkort. Din beställning skickas till vår leveransavdelning när din betalning har verifierats. I vår shop går det bara att betala med kreditkorten VISA och MASTERCARD. Du måste vara ansluten till 3D-säkerhetsförfarandet. Mer information om detta får du från din bank eller ditt kreditkortsföretag. Ditt kreditkort debiteras inte förrän varorna har skickats iväg.

PayPal

Ersätta sicherererer

Om du har ett PayPal-konto kan du använda det för att överföra din betalning elektroniskt till oss. Detta är ett snabbare alternativ jämfört med banköverföringar. Din beställning skickas till vår leveransavdelning när vårt system har godkänt din betalning.

Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 40 €
5€