Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Fantastiska prisfördelar
Märkesfria artiklar
Du är här: Nageldesign / Nageltippar / Airbrush Tippar

Airbrush Tippar

Filter articles
Nagelförlängning stockholm för lösnaglar och airbrush tippar

Den som intresserar sig för konstnaglar och nageldesign kommer att bli helt imponerad av hur många möjligheter det finns. Överväldigande! Lösnaglar eller s k tippar finns i olika storlekar så att alla hitta någon form som matchar de egna naturliga naglarna. Och sedan finns det hur många möjligheter som helst att dekorera och uppsnygga de förlängda naglarna. Kanske klistra på något roligt motiv, applicera någon kul sticker, uppsnygga med lite glitter eller bara måla med vackert färgat nagellack mm. Det är ditt val och din fantasi som sätter gränserna!

Alltid bra är det när naglarna dvs nageldesign väljs passande efter tillfälle och kläder, då blir det ett underbart helhetsintryck.
Under resp rubrik hittar du olika lösnaglar och tippar som t ex denna sorts lösnaglar French Tips, tippar i A- eller B-form, A- eller B-tippar. Naturligtvis erbjuder vi också större förpackningar som t ex Tippar i box 100st eller 500st Tippar i box. Det borde finnas något för alla, utbudet är verkligen stort och värt att kolla! Redan vid valet av tippar borde man ta hänsyn till hur naglarna ska dekoreras när de är klara, eftersom vi erbjuder också speciella tippar som Nailart Airbrush Tips. De som redan har erfarenhet av att bygga naglar själv eller har varit på nagelsalong någon gång vet vad det handlar om och vi rekommenderar att skaffa sig lite kunskap om ämnet först, sedan är det lättare att välja och lyckas! Just för nybörjare är det kanske lite svårt att hitta rätta tippar som passar bäst, därför denna rekommendation. Tipparna vi erbjuder håller mycket bra kvalité och kan gott användas i professionella eller kommersiella sammanhang. Både privatkunder och företagskunder kommer vara nöjda med våra produkter, helt säkert!


Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 40 €
5€