Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Fantastiska prisfördelar
Märkesfria artiklar
Du är här: Nageldesign / Nail Art / Nagelfolie

Nagelfolie

Filter articles
1 2
Nail wraps och nagelfolie för lösnaglar och nail art billigt online
Så kommer nagel filmen på nagel
Hålla, perfekt, nagel på ytan av nageln, behövs en grundlig förberedelse. I första steget av nageln är modellerad, eller välklippta och i hans perfekta slutliga form. Då är naturliga eller konstgjorda nageln Matt enkelt med en buffert, för att skapa en bättre yta friktion. Så kraftigt ökar hållbarheten av spik filmen. Särskilt viktigt: inlämning måste tas bort helt, till exempel en renare från spänna passar perfekt av nded.
Den nded nagel folie är självhäftande och därför redan från början verkligen följer nagel. Att minimera efterföljande korrigeringar krävs, våra designers rekommenderar följande procedur: folien i rätt storlek är markerad, detta enkelt med en pincett från transportören folien ta av och sätta på nagel. Efter positionering nagel folie trycks och är ansvariga med limmet direkt på nageln.
 
Perfekt finish för långt grepp
Self självhäftande effekt, nagel folie på en väl förberedd nagel håller länge och tillförlitligt. En slutlig tätning ger ännu mer säkerhet. Speciell tätning gel kan användas vid gel modell, också ett överlack eller klarlack för nded ger en god service. Särskilt väl nagel filmen ingår, det är placerat och botade för en full täcka modell plats i lagret av svett på tätning gel. Den tråkiga sidan av folien är detta nedan. På den naturliga nageln håller nail folie stabil och säker, om det värms med varmt - inte hot - air från hårtorken. Filmen är slät och bestämmer sig för exakt och smidigt på ytan av nagel i sig. Skapandet av perfekt nageldesign för ädla utseende är så lätt lätt hem är möjligt.
 
Glamour nagel i ett brett urval
Glamour nagel omkullkastar från den nded rad finns i ett brett urval. Från metalliska till blommor, ekologisk eller djur mönster är tillgängliga i olika nail art design - en är alla teman nämligen den glamorösa glitter effekt, vilket gör för en fantastisk nail art tillsammans. Guld och silver designelement kan vara elegant och snygg effekt och göra nagel filmen särskilt för glamorös kväll utseende.
Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 40 €
5€