Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Fantastiska prisfördelar
Märkesfria artiklar
Du är här: Nageldesign / Nagelkit / Prov Set

Prov Set

Filter articles

Trenden att bygga, skulptera och dekorera naglar bara fortsätter. Och det är inte alltid bara snyggt utseende det handlar om. Ibland ska konstnaglar också uppfylla praktisk nytta. Lösnaglar ger också skydd åt den naturliga naglen, den får tillfälle att växa och kanske blir starkare också genom rätt kost osv. Är de naturliga naglarna korta och ska växa, så är det kanske bra idé att klistra på tippar resp lösnaglar på nageln. I alla fall är det ett bra sätt att få vackra långa naglar inom kort tid. Förlängda naglar fås enkelt med hjälp av gel eller akryl. Men som sagt, att använda sig av lösnaglar skyddar de naturliga naglarna också ganska bra, de är inte utsatta för alla påfrestningar som väntar på jobbet eller vardagen.

Naturligtvis är det inte så pass lätt att applicera och skulptera lösnaglar på rätt sätt. Men är det bra gjort, då ser naglarna helt fina och naturliga ut. Det behövs väl lite övning och därför erbjuder vi provexemplar. Exempelvis finns Akryl Set Hemma som provex och då kan du enkelt testa i lugn och ro om der är något du klarar och vill. Självklart riktar sig detta vårt utbud inte bara till privatanvändare och hemmafixare utan också till professionella nagelsalonger. Vill du prova på något nytt eller använda en helt okänd produkt, så rekommenderar vi att först testa och kanske handla en utav dessa prova-på ex. Då är du alltid på den säkra sidan och lägger inte onödigt mycket pengar på något du kanske inte kommer gilla. Desto bättre om du är nöjd, då vet du precis vad du får och löper ingen risk att kommer bli besviken. Alla dessa produketer är lämpade för både professionell och privat användning. Välkommen in!


Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 40 €
5€