Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Fantastiska prisfördelar
Märkesfria artiklar
Du är här: Nageldesign / Tillbehör / Utbildning och Instruktioner

Utbildning och Instruktioner

Instruktioner för naglar och utbildning för gelenaglar och manikyr

Yrket nageldesigner resp nagelteknolog är inte så enkelt som man kanske tror. DeT krävs en hel del skicklighet, talang, sinne och känsla för design och inte minst kunskap naturligtvis. Det behövs att lära sig så mycket och prova på tills man kan kalla sig för proffs. Det går inte att lära sig allt detta inom en enda vecka. Det är jo fråga om omfattande kunskaper, tekniska färdigheter inom nagelvård och hudvården överhuvudtaget som nageldesignern behöver veta och vara duktig på. Desssutom hör också kunskap om medicinska och hygienska förutsättningar inom nagel-och hudvården till ämnet, nagelteknologen måste veta hur nageln är byggd, hur dess struktur ser ut, hur den växer osv. Har du allvarligt interesse för att utbilda dig som nageldesigner resp nagelteknolog, så hittar du under denna rubrik många nyttiga tillbehör och informationer som t ex bruksanvisningar och broschyrer. T ex finns Tips och tricks för nagelskulptering med UV-gel eller du kan lära dig bygga akrylnaglar med hjälp av Bruksanvisning för nagelskulptering med akryl. Nageldesign kräver övning och vi erbjuder är en speciell övningshand, då kan du prova på hur man gör. Fingertopparna på övningshanden kan bytas ut, det finns också separata fingertoppar till övningshanden i sortimentet.

Kolla lite runt och bestäm dig vad du behöver mest för din utbildning till nageldesigner resp nagelteknolog. Visst hittar du något som är också av nytta för dig.


Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 40 €
5€