Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Fantastiska prisfördelar
Märkesfria artiklar
Du är här: Enheter / UV lampa, LED och CCFL
Med UV-lampan från NAIL-EON hanterar den modell platsen hemma perfekt
Illustrationen kan skilja sig från varandra
Detaljer
+

När du har dina naturliga naglar välklippta, eller dina konstgjorda naglar har limmade och arkiverat, måste de har också en viss hållbarhet. Många nail salons, men också många kvinnor hemma själv modell naglar, dra ut variant gelen. Denna metod kräver dock en speciell UV-lampa. SPIK-EON UV-lampan i vitt eller silver, lånar för en professionell nageldesign i dina egna fyra väggar. Om du väljer enheter, med reflekterande inre höljen och en speglad utdragbar bottenplatta för en av dessa exklusiva nagelsalong, som också ersätta, gör du ett bra val. Denna UV-lampa, med mått 230 mm x 250 mm x 105 mm (W x L x H), också ingår en timer, ställer du individuellt till 30 minuter, 120 eller 180 sekunder. Exakt rätt enhet för ett hem nail Studio, som är tillverkad enligt de högsta europeiska kvalitetsnormerna. Billig UV lampa, inklusive 4 lysrörsbelysning, kan vara enkelt beställa i vår webbshop och få levereras med DHL. Vi en 4 erbjuds veckan avkastning politik, samt 3 års garanti på denna enhet. Garantin är begränsat endast till UV-enheten, men inte på glödlampan. Bestämma permanent vacker, stabil och kraftfull naglar kommer att få för enheten och du genom väl botade gel.

Tätning
+
Instruktioner
+
Efter använder är gelen handen När enheten är påslagen i inredningen. Beroende på den givna Tid, gelen härdas.
UV-ljus bota enheten fungerar inte.
Slå på UV ljus bota enhet, om du är tidigare övertygade om att UV korrekt placerades rör. Kontrollera om ljuset bota enhet till ett fungerande vägguttag är ansluten. Om till exempel bara 2 UV arbete rör, är det oftast så att de andra 2 rör inte ordentligt ändras. Vänligen tryck här tills ordentligt i uttaget. Om röret sedan fortfarande inte fungerar, och du har följt instruktionerna eller enheten redan från början är inte acceptabelt, kontakta vår kundtjänst.
UV-rör flimmer eller passar inte.
Se till att du använder rätt rören för din UV-ljus bota enhet. Eftersom det finns olika modeller på marknaden. Det är vanligt att rören flimra kort när du slår den ljus-härdning enheten. Dessutom kan det också vara att rören är slitna och blänk. Om en eller två av rören flimra, är det troligt att rören är slitna och behöver bytas.
Feedback
+
Slutomdömen
4.76
Översikt
5
20
4
6
3
0
2
0
1
0

Det finns inga kommentarer på det språket för denna artikel.

Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 40 €
5€