Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Fantastiska prisfördelar
Märkesfria artiklar
Du är här: Nageldesign / Gel / Fas gel

Fas gel

Filter articles
2 fas gele och soak off LED UV 3 i 1 fas gele för moderna gelenaglar med instruktioner

Vill du bygga snygga naglar och inte lägga särskilt mycket tid åt hela skulpteringen, då rekommenderar vi användningen av våra olika Nageldesign UV-Fas-Geler. Gelerna kännetecknas av s k honungseffekt dvs de fördelar sig jämnt och glatt av sig själv liksom och bildar en fin, jämn yta. Det finns UV 1-fas- och 2-fas-gel. De är tillgängliga i trögflytande och tjockflytande konsistens och utvecklades efter senaste forskningen. Här spelar både fysik och kemi roll därför att gelerna innehåller s k polymerer. Naturligtvis bygger dessa produkter på vetenskaplig kunskap, något som kanske inte alla var medvetna om. Därför håller produkterna också högsta kvalité och är ganska lättanvända samt bjuder på mycket bra egenskaper så att de uppfyller alla krav och önskningar.

Fas-Gel du hittar under denna rubrik är gjorda av bästa kvalité och uppfyller också högsta europeiska direktiv och riktlinjer. Till våra kunder räknas också många proffs och det känns inte alls konstigt när man vet om kvalitén produkterna vi säljer bjuder på. Övertyga dig själv och hämta hem någon utav dessa fina fas-geler. Njut av den positiva effekten de ger! Det är inte bara proffsen som är helt nöjda med dessa produkter, det är privatkunderna också och visserligen är du med inom snart. Utnyttja erfarenheten av våra tillverkare och skapa fina vackra naglar!


Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 40 €
5€