Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Fantastiska prisfördelar
Märkesfria artiklar
Du är här: Nageldesign / Gel / Fransk manikyr

Fransk manikyr

Filter articles
French gel med fransk manikyr för fransk nagelförlängning

Franska naglar eller French Manicure är fortfarande ganska trendiga och det kommer att fortsätta framöver. Franska naglar är bara helt snygga, utan mycket dekoration eller färg eller smycke. Bara vackert formade och välvårdade naglar. Franskar naglar passar dessutom till allt, till alla kläder, alla tillfällen, fest, jobb och vardag. Naglar av typ french är inte bara populära på naturliga naglar utan också när det gäller lösnaglar eller konstnaglar. Att skapa franska naglar är inte särskilt besvärligt, det går att använda speciell French Manicure penna eller passande nagellack set för att uppsnygga naglarna rätt i fransk design. Lösnaglar som är designade som franska naglar är det aldrig något fel på. Franskar naglar matchar allt, det bara är så. Alla som lackade sina naglar med färgat nagellack någon gång kanske vet att det kan bli ganska jobbigt när färgen på naglarna inte passar ihop med kläderna och bara byta nagellack varenda gång så att det passar till kläderna är inte heller någon bra lösning. Har du istället franska naglar, dvs bara en vit linje på naglarna- det är jo egentligen det det handlar om- finns inte dessa problem.
Under denna rubrik erbjuder vi många olika sorters Nageldesign UV-Frenchgel, så att du kan skapa fina franska naglar hemma som alltid är hur vackra som helst!


Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 40 €
5€