Vår hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certifierad näthandel
3 års garanti på alla enheter
Fantastiska prisfördelar
Märkesfria artiklar
Du är här: Nageldesign / Gellack / UV Nagellack

UV Nagellack

Gel polish och uv nagellack för vackra naglar - nagelvaruhuset

Den generiska termen UV färg döljer en mängd olika nagellack med särskilda egenskaper. Hållbara som en UV-gel och lätt att applicera som ett nagellack produkten till försköning av naturliga naglar och snabb stabilisering är perfekt. Gel nagellack och UV lacker i olika färger och texturer botas under ljus och är tålig och permanent vacker, utan emellertid som modell kan tillämpa. De viktigaste egenskaperna för UV paint är styrkan som stabiliserar sig också sköra och mjuka naturliga naglar. I motsats till den akryl eller gel modellering dessa beläggningar som omfattar nagelplattan i tunna lager, knappast, fortsätter naglar och designarbetet naturligtvis. Eliminerar irriterande fördröjning, eftersom färgen härda direkt efter jobbet i UV-belysning. Detta gör inte också ofta obehagliga intrycken på färgrymden. Hållbarhetstiden är liknande som gel modellen placerar upp till sex veckor beroende på belastningen. Om det behövs kan du enkelt ta bort gelen lacken med en remover. Som gel naglar lyser med gel nagellack belagda naturliga nageln permanent och lysande, ytan är tålig och reptålig. Den speciella beläggningen med lång hållbarhet i flera lager kommer att tillämpas. Framsteg är den naturliga nageln välklippta, ruggade med bufferten och sedan avfettas med renare. Ett underlack är det första lagret och därmed grunden för uv gel nagellack. Som de andra lagrarna, är dessa tunt målade upp och individuellt härdas i UV-belysning. En låg skikttjocklek är viktigt, att säkerställa en komplett botemedel. Gel beläggning kan tillämpas i ett eller flera lager, detta kan dessutom öka färgintensiteten. Önskat utseende uppnås, är ett överlack finish. Seal beläggningen garanterar långvarig glans, styrka och motståndskraft mot repor.


UV lack för naglar med problematiska former, som modellen lager ofta inte permanent hålla är idealiska. Gel beläggning knappast klagade naglar och stabiliserat honom så, som möjliggör en ostörd tillväxt. Jämfört med konventionella beläggningar av UV lack ofta när stress håller flera veckor och behåller sin ädla glansen och slät yta. Den nded UV färger är gjorda utan tillsats av metylmetakrylat (MMA), är därför skonsam mot nagelplattan och naglar hud och lämplig även för känsliga personer att tillämpa.

Bläddra i den nded online shop och under olika varumärken, effekter, färger och texturer, att hitta den perfekta UV nagellack för alla tillfällen! Genom enkel tillämpning, kan de naturliga naglarna med dessa produkter vara individuellt utformad och spännande igen.Exklusiva erbjudanden.Bara för dig. Registrera dig nu kupong gäller till 31.12.2012, när en användare kan bläddra från inköp värdet 40 €
5€